12 jūnijs, 2021

Itāļu valodas kurss - Brīvdienas itāļu stilā



Mēs, L’ITALII skolotāji, esam sagatavojuši īpašu kursu, lai ļautu Jums baudīt itāļu valodu arī vasarā! Laukos, kamēr strādājiet dārzā, pludmalē, zem saulessarga, pie ezera, kalnos... mēs būsim kopā ar Jums, lai kur Jūs atrastos! Tiksimies tiešsaistē vai attāllināti trīs reizes nedēļā visu jūlija mēnesi (no 1. līdz 31. jūlijam)!

Lūk, ko mēs Jums piedāvājam:

Valentīna: Esci, scatta e racconta!

“Ej ārā, nofotogrāfē un stāsti!” Katru nedēļu tiks izvēlēta viena tēma, Tavs uzdevums būs to pēc iespējas labāk atveidot fotogrāfijā. Pēc tam tiksimies tiešsaistē, lai to raksturotu un pārrunātu kopā! Trīs tikšanās tiešsaistē (60 minūtes) pirmdienās (5., 12., 19.jūlijā) plkst. 18:30 Skype platformā.

Adelaide: Paroliamo!

Daudz vārdu, kurus rakstīsim, lai ļautu vaļu jūsu fantāzijai! Vārdi, frāzes - jeb kas, kas jums ienāk prātā saistībā ar katrai nedēļai izvēlēto tēmu. Īpaši izveidotā Facebook grupā tiks publicēts viens vārds itāļu valodā (ar papildus skaidrojumiem, piemēriem, izrunu utt.).

Nikola: Sapori e vapori!

“Itālija kultūra sākas pie virtuves galda! Es Jūs gaidīšu katru svētdienu savā virtuvē, lai dotos ceļojumā pa Itālijas garšām un aromātiem”! Katru svētdienu savā e-pastā saņemsiet itāļu virtuves meistarklases video!

Veiksmīgai uzdevumu izpildei nepieciešamas nelielas itāļu valodas zināšanas, tāpēc lūdzam kursam pieteikties studentus, kuriem ir vismaz A1 (iesācēja) līmeņa priekšzināšanas itāļu valodā.

Piesakies līdz 26.jūnijam par īpašo cenu - 59 EUR (vēlāk - 76 EUR). Lai pieteiktu dalību kursam un apmaksātu to, spied šeit: https://app.litalii.lv/pub?q=order&id=0e5650e78e76c23a