20 novembris, 2016

Pirmā Itāļu virtuves nedēļa pasaulē


Itāļu virtuve patīk daudziem, un šogad beidzot tās slavināšana notiks visās pasaulē vienlaicīgi: no 21. līdz 27. novembrim pirmo reizi norisināsies ITĀĻU VIRTUVES NEDĒĻA PASAULĒ!

Pasākums ir radies ar mērķi popularizēt un aizsargāt zīmolu Made in Italy gastronomijas un kulinārijas jomā. Idejas autori vēlas iepazīstināt pasauli ar itāļu lauksaimniecības un vīnkopības tradīcijām, īpaši izceļot tos produktus, kas apbalvoti ar kvalitātes zīmēm, kā arī izplatīt Vidusjūras diētas pamatvērtības un visai pasaulei atklāt itāļu meistarību ēdienu gatavošanā! Itāļi lepojas ar savām kulinārijas tradīcijām un vēlas arī pasauli iepazīstināt ar autentisko (nevis komerciālo!) Itālijas garšu!

Šīs nedēļas ietvaros norisināsies vairāk nekā 1000 pasākumi 105 pasaules valstīs, ar Latvijā! Seko līdzi jaunumiem L'ITALII Facebook lapā, lai uzzinātu sīkāk par gaidāmajiem notikumiem!

Turklāt, lai gan mēs neesam pavāri, itāļu virtuvi mēs protam atpazīt un novērtēt, tāpēc šīs nedēļas ietvaros L'ITALII vairāk nekā parasti runās par garšīgām tēmām!