07 novembris, 2015

Ziemassvētku kartiņu apmaiņa starp Latviju un Itāliju

Ziemassvētki mums visiem ir īpaši svētki, un L'ITALII sadarbībā ar ALISI (Itālijas un itāļu Šveices latviešu biedrību) vēlas padarīt svētku gaidīšanu vēl patīkamāku, piedāvājot aizraujošu aktivitāti bērniem - Ziemassvētku kartiņu apmaiņu starp Latviju un Itāliju!

Latvijas bērniem tā būtu lieliska iespēja apgūt noderīgas frāzes itāļu valodā un piedzīvot patīkamo satraukumu, pastkastītē saņemot apsveikumu, kas atceļojis no Itālijas! Turpretim Itālijā dzīvojošajiem tautiešiem tas būtu veids, kā uzturēt saikni ar dzimto zemi un pat iegūt jaunus draugus!
Lai piedalītos, līdz 20. novembrim katram bērnam jāveic pirmais uzdevums - jāizveido un mums jāatsūta sava vizītkarte, kurā norādīts bērna vārds, vecums, dzīvesvieta un izveidots savs pašportrets. Savu vizītkarti jānofotogrāfē un jāatsūta uz e-pastu: inga.kalnina@alii.lv, klāt pierakstot savu pasta adresi.

Pēc vizītkaršu saņemšanas, decembrī, organizēsim Ziemassvētku vēlējumu rakstīšanas darbnīcu, kur dalībnieki (ierobežots skaits dalībnieku) būs aicināti piedalīties!

Ceram uz Jūsu atsaucību un gaidīsim vizītkartes.
Ar sveicieniem,
L'ITALII