31 marts, 2015

L'ITALII sadarbībā ar gardo itāļu stila saldējumu Marybella saldējums izsludina zīmējumu konkursu pašiem mazākajiem - Mans sapņu saldējums!


Kad vakari kļūst aizvien gaišāki un kad saule mūs sāk lutināt arvien biežāk, tā vien gribas domāt par saulainu vasaru Itālijā un tās lielāko gardumu – gelato!
Fragola, cioccolato, pistacchio... kādu saldējumu izvēlētos Tu?

Padomā, kāds ir Tavs sapņu saldējums, piedalies garšīgā konkursā un svinēsi kopā pavasara atnākšanu!

Konkursā aicināti piedalīties pirmsskolas bērni 5-7 gadi un 1. – 4. klašu skolēni. Viens autors drīkst iesniegt ne vairāk kā vienu darbu.

Konkursa dalībnieki izstrādā A3 formāta zīmējumus vai gleznojumus dažādās tehnikās atbilstoši nolikuma tēmai. Darbus jāiesniedz līdz 2015. gada 10. maijam, iepriekš sazinoties un vienojoties par laiku un vietu ar konkursa organizētāju pa e-pastu: inga.kalnina@alii.lv

L’ITALII izveidotā žūrijas komisija no visiem iesūtītajiem darbiem izvēlēs labāko darbu autorus. Darbu vērtēšanas kritēriji - atbilstība konkursa mērķim un izvēlētajai tēmai, oriģinalitāte un darba mākslinieciskais izpildījums. Konkursa žūrijas rezultāti tiks publicēti interneta vietnē: www.litalii.lv

Konkursa rezultāti tiks paziņoti un labāko zīmējumu autori katrā vecuma grupā (5-7 gadi, 1.-2. klase, 3.-4. klase) tiks apbalvoti saldējuma figuriņu veidošanas pasākumā 22. maijā, kā arī iegūstot sarūpētās balvas – saldējumu.

Darbam obligāti jāpievieno informācija – darba nosaukums, autora vārds, uzvārds, vecums, telefona numurs (paša autora, vecāku, skolotājas, vai kāda cita, kas var nodot ziņu konkursa dalībniekam).