12 decembris, 2023

"Itālija ar mani" jau atkal pārdošanā!

Ziemassvētku vecītis mūs jau apciemoja un atnesa kaut ļoti ilgi gaidītu un lolotu - jaunu grāmatas "Itālija ar mani" tirāžu! Grāmata ir papildināta ar jaunu informāciju, receptēm un ilustrācijām - meklē to Jāņa Rozes grāmatnīcās vai pie mums - withme.litalii.lv

Grāmatas “Itālija ar mani” autore ir Ieva Smiļģe, kas jau vairākus gadus dzīvo Itālijā (Abruco reģionā), tradīcijām bagātā itāļu ģimenē, un ir pati piedzīvojusi visu to, par ko grāmatā raksta, – sākot ar espresso gatavošanu tradicionālajā itāļu kafijas kanniņā, svaigas pastas gatavošanu kopā ar vīramāti un beidzot ar enerģisku žestikulēšanu un vietējā dialekta izmantošanu! Pati būdama latviete, Ieva piedāvā tieši tos itāļu kultūras aspektus, kas lasītājus varētu visvairāk pārsteigt, mulsināt, aizraut un uzjautrināt! Izlasot Ievas pieredzi, uzzināsiet, piemēram, kāda ir atšķirība starp Romas un Neapoles picu, kā Itālijā tiek svinēts karnevāls un kāpēc itāļi žestikulē!

Grāmatu ir izdevis itāļu valodas kultūras centrs L’ITALII ar Itālijas vēstniecības Rīgā atbalstu. Papildus autores pieredzei grāmatu bagātina trāpīgas un itāliskas Zanes Homkas ilustrācijas, kā arī Baibas Lingas-Bērziņas asprātīgais dizains.