04 jūnijs, 2020

Andra' tutto bene! - Viss būs labi!



Con grande piacere vi informiamo che è appena uscita la quinta edizione del nostro giornale!!

Potrete leggere dei vostri viaggi, i vostri posti speciali, racconti meravigliosi e misteriose leggende, le vostre passioni, i film che amate, i suoni che riempiono la vostra anima, le vostre ricette e in questo numero troverete anche una piccola rubrica scritta da noi per voi, in cui abbiamo voluto condividere un pensiero e una sezione giochi per divertirvi con l'italiano in spiaggia.


Ci teniamo a ringraziare i nostri studenti per il loro impegno e per i loro bellissimi articoli e gli insegnanti (Davide, Valentina, Adelaide, Nicola, Inga, Ieva) per la loro preziosa guida e per il lavoro svolto, affinché questa quinta edizione potesse essere realtà. Un grazie anche ai nostri sponsor - La Cantina, Autoofficina e Itāļu kafija.

P.S. Per chi non potrà ritirare la copia del giornale a scuola, verrà inviata tramite posta all'indirizzo indicato.

***

Ar lielu prieku Jūs informējam, ka ir publicēts mūsu avīzes jaunākais, 5., izdevums!

Varēsiet lasīt par jūsu ceļojumiem, jūsu īpašajām vietām, brīnišķīgiem stāstiem un noslēpumainām leģendām, jūsu kaislībām, jūsu iecienītajām filmām, skaņām, kas bagātina jūsu dvēseli, jūsu receptēm! Šajā numurā atradīsiet nelielu rubriku, ko mēs, pasniedzēji, esam veltījuši jums un kurā vēlējamies dalīties ar savām pārdomām, kā arī uzdevumu sadaļu, lai ļautu jums brīvā brīdī paspēlēties ar itāļu valodu!

Mēs vēlamies pateikties mūsu studentiem par viņu ieguldījumu un par viņu brīnišķīgajiem rakstiem un mūsu pasniedzējiem (Davide, Valentina, Adelaide, Nicola, Inga, Ieva) par viņu nenovērtējamo darbu, lai padarītu šo piekto avīzes numuru par realitāti! Sakām paldies arī mūsu sponsoriem - La Cantina, Autoofficina un Itāļu Kafija.

P.S. - Tiem, kas nevarēs ierasties skolā, lai saņemtu avīzes eksemplāru, to nosūtīsim uz norādīto pasta adresi!