12 augusts, 2019

L'Italiano in cucina

No kādas pastas Tu esi taisīts?

Pasta ir zināma visā pasaulē, bet patiesībā ir daudz dažādu pastu - gara, īsa, zaļa, dzeltena, un katrai no tām ir sava personība! Taču tām ir arī daudz kopīgā, jo jebkura pastas pamatā ir viena ola un dažas saujas miltu. Boloņā šīs divas vienkāršās sastāvdaļas, kas mums katram ir mājās, ir daļa no tradīcijas, kas stāsta par šo pilsētu, mākslu un amatu, kas, gandrīz izzudis, ir beidzot atgriezies modē.

Nāc un izzini ar rokām gatavotas sfoglina bolognese noslēpumus, kurus caur anekdotēm, atmiņu stāstiem un interesantiem faktiem atklās īstas Boloņas pastas mantiniece.

Pieteikšanās pa e-pastu: info@litalii.lv
Dalības maksa: 12 EUR