07 maijs, 2018

Slepenais itāļu valodas vasaras kurss


Lai cītīgi apgūtā itāļu valoda vasaras brīvdienās nepazustu un lai atsvaidzinātu senāk apgūtās gudrības, piesakies SLEPENAJAM itāļu valodas vasaras kursam! Viena mēneša ietvaros (laikā no 18. jūnija līdz 13. jūlijam), trīs reizes nedēļā, e-pastā saņemsi kādu patstāvīgi veicamu itāļu valodas uzdevumu (kopā - 12), kuru varēsi izpildīt brīvajos brīžos, baudot vasaras sauli!

Piesakies kursam un bagātini savu vasaras atpūtu ar veselīgu devu itāļu valodas!
Izmēģini pirmo nodarbības materiālu - bezmaksas!

Kurss ir iedalīts četros vasarīgos ciklos:

1. Vasara pludmalē (pludmales aktivitātes un laikapstākļi itāļu valodā)
2. Vasara pilsētā (objekti un vietas pilsētvidē, darba laiki u.tml.)
3. Vasara kalnos (dzīvnieki, augi un aktivitātes Itālijas kalnos)
4. Vasara virtuvē (itāļu ēdieni un produkti) 

Katrā ciklā piedāvātie uzdevumi ļauj atsvaidzināt pamatzināšanas par itāļu valodas gramatiku, apgūt noderīgus vārdus un izteicienus dažādās jomās, kā arī labāk iepazīt Itālijas kultūru!

Līdz ar uzdevumiem saņemsi iepriekšējo uzdevumu pareizās atbildes, kā arī (nepieciešamības gadījumā) komentāru no pasniedzējas! Ja uzdevumu izpildes laikā rodas jebkādi jautājumi vai šaubas, ar pasniedzēju varēsi vienmēr sazināties caur e-pastu, lai atrisinātu radušās neskaidrības!



Pasniedzēja - Ieva Smiļģe.

Kurss paredzēts interesentiem, ar priekšzināšanām vismaz A1 līmenī.
Kursa maksa: 55 EUR
Pieteikšanās pa e-pastu: info@litalii.lv

Atsauksme:

Kurss man ļoti patika. Gandrīz vai galvenais bija tas, ka katras lekcijas apjoms bija ideāls - nebija par garu un neprasīja par daudz pūļu, toties viela bija koncentrēta. Es ne tikai atkārtoju jau zināmo (kas ĻOTI noderēja), bet arī iemācījos daudz jauna. Ļoti palīdzēja Jūsu labojumi! Patika videomateriāli un dziesmas. :) Zināmas grūtības sagādāja mazo domrakstu rakstīšana, jo tas, protams, ir sarežģītāk, nekā pildīt gatavus uzdevumus. Toties tas bija ļoti, ļoti lietderīgi - un vēlreiz paldies par labojumiem (un uzmundrinājumiem:)! (Silvija)