19 oktobris, 2015

Itāļu valodas nedēļā ES mājā radošā darbnīca bērniem un meistarklase pieaugušajiem


Atzīmējot XV Itāļu valodas nedēļu pasaulē, 23.oktobrī Eiropas Savienības mājā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā, notiks radošā darbnīca bērniem „Skaties un klausies, kā skan jūra” un itāļu valodas meistarklase pieaugušajiem.

Kaiju kliedzieni, viļņu šūpošanās un gliemežvāku šalkoņa – jūra rada brīnišķīgu melodiju! No plkst.16.00 mazie un lielie aicināti kopā radoši atveidot jūras pasauli un tās iemītniekus, kā arī apgūt dažādas jūras skaņas. Darbnīcu vadīs pasniedzēja Maria Chiara Barsanti un mākslas skolotāja Anda Laukevica.

Pēc radošās darbnīcas plkst.18.00 notiks itāļu valodas meistarklase pieaugušajiem „Itāļu valoda caur mūziku”, kuras laikā ikvienam interesentam bez valodas priekšzināšanām būs iespēja ne tikai iepazīt itāļu valodas pamatus, bet arī uzzināt vairāk par Itālijas kultūru.

Radošā darbnīca un meistarklase tiek organizēta sadarbībā ar itāļu valodas interesentu kopienu L’ITALII, Barilla (SIA Eugesta) un Latvijas Itāļu valodas pasniedzēju asociāciju.

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc aicinām interesentus pieteikties jau iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi esmaja@esmaja.lv vai zvanot pa tālruni 67085445.
Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas.

Papildu informācija: Anita Jansone, Eiropas Savienības mājas Zināšanu, sarunu un mākslas istabu vadītāja, t.67085446, e-pasts: anita.jansone@esmaja.lv.